Kredittkort Cashpoints

Innen kredittkortbransjen annonseres det ofte med rabattprogrammer som skal fungere som lokkemidler for å øke antall kunder. Flere tilbydere kan friste med cashbackrabatt som i praksis er en rabattordning som gir deg penger tilbake ved kjøp i utvalgte butikker. Flyselskapet Norwegian har et spareprogram der du sparer i såkalte CashPoints. Cashpoints er en av mange fordeler med kredittkort, i tillegg til gratis forsikringer og nedsatte priser på utvalgte varegrupper.

Hva betyr Cashpoints?

Som navnet tilsier så betyr Cashpoints poeng som har en verdi i penger og kjøpekraft. I Norwegians rabattprogram er 1 Cashpoint = 1 krone ved bestilling av flyreiser.

Cashpoints kan brukes til å hel- eller delbetale reise med Norwegian, eller betale mobilregningen du har hos CallNorwegian.

Hvordan sparer du opp Cashpoint?

Dine cashpoints får du ved å kjøpe flybilletter hos Norwegian eller betale vanlige varekjøp med Norwegian kredittkort. Ved kjøp av fullfleksreiser utenlands får du 20 % av billettprisen i cashpoints. Kjøp av lavprisbilletter utenlands gir deg 5 % i cashpoints, mens vanlige varekjøp på eksempelvis elektronikk, møbler og klær gir deg 1 % av kjøpesummen i cashpoints.

Under din personlige side hos Norwegian kan du sjekke hvor mange cashpoints du har oppspart.

Les også om hva kredittkort cashback betyr. Kredittkortet 365 Privat er blant tilbyderne av cashback.