Kredittkort Cashpoints

Innen kredittkortbransjen annonseres det ofte med rabattprogrammer som skal fungere som lokkemidler for å øke antall kunder. Flere tilbydere kan friste med cashbackrabatt som i praksis er en rabattordning som gir deg penger tilbake ved kjøp i utvalgte butikker. Flyselskapet Norwegian har et spareprogram der du sparer i såkalte CashPoints. Cashpoints er en av mange fordeler med kredittkort, i tillegg til gratis forsikringer og nedsatte priser på utvalgte varegrupper.

Hva betyr Cashpoints?

Som navnet tilsier så betyr Cashpoints poeng som har en verdi i penger og kjøpekraft. I Norwegians rabattprogram er 1 Cashpoint = 1 krone ved bestilling av flyreiser.

Cashpoints kan brukes til å hel- eller delbetale reise med Norwegian, eller betale mobilregningen du har hos CallNorwegian.

Hvordan sparer du opp Cashpoint?

Dine cashpoints får du ved å kjøpe flybilletter hos Norwegian eller betale vanlige varekjøp med Norwegian kredittkort. Ved kjøp av fullfleksreiser utenlands får du 20 % av billettprisen i cashpoints. Kjøp av lavprisbilletter utenlands gir deg 5 % i cashpoints, mens vanlige varekjøp på eksempelvis elektronikk, møbler og klær gir deg 1 % av kjøpesummen i cashpoints.

Under din personlige side hos Norwegian kan du sjekke hvor mange cashpoints du har oppspart.

Les også om hva kredittkort cashback betyr. Kredittkortet 365 Privat er blant tilbyderne av cashback.

Tags: , , , , , , , ,

Artikkelen ble skrevet 04 Aug 2012.

Kommentarer: