Cresco Gold kredittkort

Cresco Gold har ingen fancy bonusordninger, men du vet hva du får og kortet kommer med reise- og avbestillingsforsikring. Du kan motta inntil 100.000 kr og antall rentefrie dager ligger på 45. Det vil si at dersom du betaler tilbake beløpet innen 45 dager så betaler du ikke én krone i renter.

Kredittkortet er svært oversiktlig og du gis fullstendig kontroll over hvor mye du har brukt, hvor du har brukt kredittkortet, renter, hvor mye du minst må betale og hvor mye mer du kan bruke. For å gjøre det enda mer oversiktlig så mottar du en gratis SMS ved alle kjøp som koster mer enn 500 kr.

Du kan ikke bruke kredittkortkontoen som belastningskonto ved aksjehandel, men du har tilgang til millioner av butikker og minibanker verden over, hele døgnet.

Er du interessert i et kort med bedre fordel- og rabattordninger burde du ta en titt på Flexi Visa og 365 Privat Mastercard.

Hva koster det å bruke kortet?

Årskostnad: Gratis
Varekjøp i Norge og utlandet: 0 kr
Omregning av valuta: 1,75 %
Papirfaktura: 35 kr
eFaktura: Gratis
Gebyr ved uttak i minibank i Norge og utlandet: 35 kr + 1,5 %
Nominell rente: 17,80 %
Effektiv rente: 26,74 %

Eff. rente 26,74 %, v/15000 kr o/12 mnd. Totalt 16.822 kr

Hvor mye kan du bruke per uke?

Kjøper du varer i butikk kan du bruke 30.000 kr per uke. Dette gjelder for både bruk i Norge og utlandet. Ved uttak i minibank kan du ta ut 10.000 kr per uke.

Tilbakebetaling av penger

Når tiden er inne for nedbetaling så kan du selv velge om du vil betale hele beløpet med en gang eller spre betalingen over flere måneder. Minstekravet er at du betaler minst 3 % av lånebeløpet hver måned og minst 250 kr. Betaler du innen 45 dager så blir rentekostnadene på 0 kr.

Reiseforsikring

Betaler du mer enn 50 % av reisekostnadene (transport) med kredittkortet så har du reiseforsikring for deg selv og alle husstandsmedlemmer, eller reiseforsikring for deg selv og tre stykker som reiser sammen med deg. Inkludert er også avbestillingsforsikring.

Da er du sikret mot tyveri, tap/forsinket av bagasje, sykdom, ulykker og død.

Søknad

Når du skal søke om kredittkortet så kan du søke via Crescos søknadsskjema, men den enkleste måten er å logge inn med BankID og deretter fylle ut søknadsfeltene. Da er du sikret en mye kortere behandlingstid.

Telefon for henvendelser og sperretjeneste:
815 20 001

Adresse:
Cresco Gullservice
7483 Trondheim

Cresco kredittkort er et produkt av DNB Bank ASA.