Santander Red kredittkort

Santander Red - Eff. rente 17,12 %

Kredittkortet fra Santander Bank har flere fordeler når man sammenligner kredittkortet med dets konkurrenter, men det er spesielt en positiv side med kortet som må trekkes frem, nemlig den lave effektive renten. Med en effektiv rente på 17,12 % kan kredittkortet skryte av å ha en av de laveste rentesatsene på markedet.

På denne oversiktssiden for kredittkort så er Santander Red kredittkortet med absolutt best rente. Dette trenger ikke ha noe å si dersom du har som intensjon å betale tilbake lånebeløpet innen 50 dager, men vi vet av erfaring at det kan komme tider der man trenger litt lengre nedbetalingstid. I disse tidene har du selvfølgelig mye å hente på å velge kortet med lavest rente. Det vil alltid komme tilfeller der man har bruk for ekstra penger i lommeboka og da kommer kredittkortet godt med. Lenger ned kan du lese om hvordan du sikrer en problemfri tilbakebetaling.

Med kredittkortet følger også en rekke gunstige rabattordninger. Blant annet får du 10-30 % rabatt op hotellovernatting hos utvalgte hoteller og 10-20 % rabatt hos utvalgte skoforretninger.

Hvordan skjer fakturering og nedbetaling?

Når du søker om kredittkortet er du nødt til å oppgi din e-mailadresse. På denne mailen vil du motta fakturaen én gang per måned. Du velger selv om du vil betale tilbake hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen over flere måneder. Eneste betingelsen er at du er nødt til å betale minst 3 % av lånebeløpet hver mnd, og minimum 300 kr.

Du kan også motta fakturaen i posten med en liten kostnad. Videre har du også tilgang til kontofon, mobilbank og Min Side.

Hva koster det å bruke kredittkortet?

Årsavgift: 0 kr
Maks kredittbeløp: 100.000 kr
Antall dager rentefri betalingsutsettelse: 50
Nominell rente: 14,89 %
Effektiv rente: 17,12 %
Gebyr ved uttak i minibank innland/utland: 30 kr + 1 % av beløp
E-postfaktura: 0 kr
Kostnad for omregning av valuta: 1,75 %
Overtrekksgebyr: 125 kr

Beløpsgrenser for minibankuttak innland/utland:
Innen 24 timer: 10.000 kr
Innen 7 dager: 10.000 kr

Adm.gebyr dersom du ikke bruker kredittkortet på 12 mnd: 149 kr. Du vil få beskjed om dette i god tid før kostnaden påløper og kan derfor sikre deg mot denne avgiften ved å bruke kredittkortet på et kjøp av valgfri størrelse.

Følger det med reise- og avbestillingsforsikring? Nei, dessverre.

Eff. rente 17.12 % v/ 15.000 kr o/ 12 mnd – tot. 16.323.39 kr.

Hvor lang tid bruker banken på å behandle min søknad?
Dette avhenger av om du har levert din søknad på nettet eller sendt den via post. Nettet vil naturlig nok ha kortere behandlingstid. Beregn et sted mellom én time og sju dager.

Hva er aldersgrensen?
Santander Red har en aldersgrense på 20 år.

Forøvrig føler også banken et ansvar for at du ikke låner penger over evne. Derfor vil din øvre kredittgrense vurderes og settes utifra hvordan du scorer på kredittscoremodellen og hvor solid din økonomi er. Banken bruker inntektsinformasjon som er mellom 1-2 år gammel så har du endret inntekten drastisk i den senere tid så anbefales det at du sender inn info om dette.

Sperretelefon:
815 68 550

Adresse til banken som utsteder kredittkortet:
Santander Consumer Bank AS
Strandveien 18
Postboks 177
1325 Lysaker

Tlf: 21 08 30 00

Les også om testvinneren Flexi Visa som har en av de råeste rabattordningene og litt om informasjonen om kortnummeret på kredittkortet ditt.

Tags: , , , , , , , ,

Artikkelen ble skrevet 14 Jun 2012.

Kommentarer: